1.Καλύπτουμε ιδανικά τις λειτουργικές ανάγκες σας

Δημιουργούμε εργασιακό χώρο που καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες όλων των εργαζομένων σε αυτόν, ανάλογα με το είδος εργασίας (σωστές διαστάσεις γραφείων, χώροι αποθήκευσης). Χώροι υποδοχής (ρεσεψιόν και χώρος αναμονής) ανάλογα με τη χρήση χώροι συμβουλίων για την ανάγκη υποδοχής συνεργατών-πελατών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει. Την επιλογή του ιδανικού καθίσματος, είδος πλάτης,( χαμηλή ή ψηλή πλάτη ή προσκέφαλο), μπράτσα (ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος , με αναστροφή, σταθερά), τύπος μηχανισμού (synchro, permanent contact), διαστάσεις καθίσματος (ανάλογα με τη σωματότυπο του χρήστη).

2.Γίνεται μελέτη του χώρου σας

Μελετάμε το χώρο για τη σωστή χρήση των εισόδων προς το γραφείο ή την υποδοχή, τη σωστή χρήση του φωτισμού στο χώρο. Έχουμε την δυνατότητα αποτύπωσης του χώρου και τρισδιάστατης δημιουργίας αυτού ώστε να έχετε την ακριβή εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.

3.Δημιουργούμε αισθητικό αποτέλεσμα με τα δικά σας κριτήρια

Η διαμόρφωση και η καλαισθησία του επαγγελματικού χώρου αποτελεί βασική προϋπόθεση τόσο για την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα των εργαζομένων όσο και για την πρώτη εντύπωση που δίνει στους επισκέπτες. Φροντίζουμε να δημιουργούμε χώρους υψηλής αισθητικής, προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα πάντα με την φιλοσοφία της κάθε επιχείρησης και κάθε επαγγελματία, προκειμένου να έχετε την αισθητική και να δημιουργήσουμε την εικόνα που θέλετε για την εταιρεία σας και το χώρο του γραφείου σας.

4.Παρέχουμε έως και 3 χρόνια εγγύηση για όλα μας τα προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας έχουν έως και 3 χρόνια εγγύηση !

5.Δωρεάν παράδοση και συναρμολόγηση

Δωρεάν παράδοση και συναρμολόγηση. Η εταιρεία μας δεν σας επιβαρύνει για την παράδοση των παραγγελιών σας στο χώρο σας, εντός Αττικής, και την συναρμολόγηση αυτών, είτε αφορά ειδικές κατασκευές, μηχανισμούς διαχωριστικά κτλ. Χρέωση υπάρχει μόνο για την παράδοση επίπλων Bazaar.

6.Άμεση προσωρινή παροχή επίπλων

Άμεση δωρεάν παροχή επίπλων. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας επίπλων σας παρέχουμε έως την παράδοση των δικών σας επίπλων (συνήθως 4-6 εβδομάδες) προσωρινό εξοπλισμό του χώρου σας για να μπορείτε άμεσα να εργαστείτε έως ότου σας παραδώσουμε την παραγγελία σας.

7.Προσωρινή αντικατάσταση σε περίπτωση ζημιάς

Σε περίπτωση ζημιάς είμαστε σε θέση να παρέχουμε προσωρινή αντικατάσταση εντός 24 ωρών έως ότου επισκευάσουμε ή αντικαταστήσουμε το δικό σας προϊόν.

8.Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής! Ανάλογα με το προϊόν και την παραγγελία σας μπορούμε να σας προσφέρουμε τους πιο ευνοϊκούς τρόπους πληρωμής.

9.Ειδικές διαστάσεις και κατασκευές

Δυνατότητα ειδικών κατασκευών επίπλων γραφείου για να πλαισιώσουμε τα έπιπλα ευρωπαϊκών οίκων.

  • Επένδυση πολλών καθισμάτων μας, με ταπετσαρία δικής σας επιλογής.
  • Κατασκευή διαχωριστικών δαπέδου και οροφής customization σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
  • Κατασκευές επίπλων στις διαστάσεις του χώρου σας, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες  και επένδυση τοίχων. Ακόμα ειδικές κατασκευές για γραφεία, τράπεζες συνεδριάσεων, με mfc, καπλαμά, πάντα σε συνδυασμό με ηλεκτρολογικές παροχές υψηλής ποιότητας και επενδύσεις δέρματος.
  • Μελέτη και δημιουργία επίπλων και ειδικών κατασκευών, χώρων επαγγελματικών, ξενοδοχειακών και καταστημάτων.

10.Προϊόντα Bazaar

Όλο το χρόνο Προϊόντα Bazaar για κάλυψη αναγκών με χαμηλό κεφάλαιο.

11.Μελέτη προγράμματος ΕΣΠΑ

Ειδικές προνομιακές προτάσεις για προγράμματα ΕΣΠΑ και λοιπών προγραμμάτων.

12.Απόσυρση παλαιών επίπλων

Εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας έπιπλα με σύγχρονα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα απόσυρσης.

  • Επισκεπτόμαστε το χώρο σας και βλέπουμε τα παλιά σας έπιπλα
  • Τα κοστολογούμε και σας δίνουμε extra έκπτωση για την νέα παραγγελία επίπλων Actiu κατασκευασμένα στο τεχνολογικό πάρκο.

13.Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Η εταιρεία μας παρέχει έπιπλα γραφείου κατασκευασμένα στο τεχνολογικό πάρκο της Actiu. Καθίσματα από υλικά Ιταλικής προέλευσης από ανακυκλώσιμα υλικά και πλήρη ανακυκλώσιμα όπου συναρμολογούνται και ολοκληρώνονται στην Ελλάδα. Όλα τα έπιπλα ξύλου παράγονται αυστηρά από πιστοποιημένες εκτάσεις παραγωγής ξυλείας, αυστηρά ελεγχόμενες. Στη λειτουργία της Green Office τηρούνται οι διαδικασίες ανακύκλωσης.