Η εταιρεία GREEN OFFICE ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1992, με την επωνυμία Κριμιτζάς, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης σε ότι αφορά το έπιπλο γραφείου & την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων, τον επαγγελματικό εξοπλισμό και το παιδικό έπιπλο.

Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία εδραιώθηκε στην συνείδηση των καταναλωτών σαν η ολοκληρωμένη λύση ποιότητας και αισθητικής δημιουργώντας πολλούς ικανοποιημένους φίλους – πελάτες.

Δυνατές συνεργασίες και σημαντικές εξελίξεις σηματοδότησαν την ανάπτυξη. Με το κύρος και την δύναμη της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν πάνω από 15.000 πελάτες, η εταιρεία GREEN OFFICE συνεχίζει πιο δυναμικά, με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών.

H Green Office σας προσφέρει την σειρά  SOLUTIONS,  μια Ελληνική σειρά επίπλων:γραφεία, καθίσματα, διαχωριστικά, ρεσεψιόν, καναπέδες, συνεδριακά, παιδικά έπιπλα, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από ανακυκλωμένα υλικά & πιστοποιήσεις ποιότητας και περιβαλλοντικής συνείδησης, Ελληνικά προϊόντα στα πρότυπα αισθητικής και ποιότητας μεγάλων Ευρωπαϊκών οίκων. Προϊόντα ευέλικτα στην παραγωγή και την παράδοση.

Συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους:

ACTIU, ένας από τις πιο κορυφαίους κατασκευαστές επαγγελματικών επίπλων παγκόσμια, πραγματοποιώντας όλη την παραγωγή και διαχείριση στο μοναδικό ομώνυμο τεχνολογικό πάρκο ! Έπιπλο γραφείου, καθίσματα και αξεσουάρ που δίνουν λύσεις ανταγωνιστικές και ποιοτικές ταυτόχρονα, συνδυάζοντας ένα μοναδικό design με λειτουργικότητα και τεχνολογία.

Η κορυφαία Βρετανική BOSS-DESIGN κατασκευάζει καθίσματα και χώρους αναμονής ιδιαίτερου σχεδιασμού που αποτελούν έμπνευση για τους κατασκευαστές επίπλων παγκόσμια, έχοντας διακριθεί και για την περιβαλλοντική και κοινωνική της προσφορά.

Ο Βρετανικός Οίκος BISLEY συνώνυμο με το μεταλλικό έπιπλο στη Ευρώπη. Το μεγαλύτερο εργοστάσιο μεταλλικών επίπλων στην Ευρώπη με την πλέον εξειδικευμένη διάθεση μεταλλικών συστημάτων αρχειοθέτησης σταθερών και κινητών.

Σημαντική επίσης είναι και η επί σειρά ετών συνεργασία μας  με την εταιρεία BOS1964, που κατ’ αποκλειστικότητα εισάγουμε τα υψηλού επιπέδου ποιότητας και σχεδιασμού έπιπλα γραφείου & καθίσματα, τα οποία σχεδιάζει ο γνωστός φήμης αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων Roberto Danesi.

Με την σταθερότητα και την δύναμη της Γερμανικής Εταιρείας RENZ, η οποία κατασκευάζει έπιπλα γραφείου VIP παρέχουμε λύσεις μοναδικής αισθητικής.

Η τέχνη… στα αξεσουάρ και χρηστικά γραφείου, η εταιρεία VILAGRASA, αποτελεί άλλο ένα δυνατό σημείο της εταιρείας μας. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι είχε σχεδιάσει και κατασκευάσει την δάδα στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.

H υψηλή σχεδίαση και η ποιότητα των προϊόντων γραφείου PLANNING SISPLAMO μας προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα γραφείου. Πίνακες προβολής και αξεσουάρ καθώς και pieces of Art για τον επαγγελματικό σας χώρο και όχι μόνο.

Άλλες συνεργασίες

  • WAGNER
  • SELLA
  • ENEA CONTRACT
  • IBERSIT
  • FARAM
  • TOPSTAR
  • MECO
  • EUN
  • TWINCO
  • DIEFFEBI και πολλούς ακόμα διακεκριμένους Ευρωπαϊκούς Οίκους

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι παραπάνω εταιρείες διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ISO λειτουργίας, ποιότητας και οργάνωσης.

 

Η Green Office Kids με στόχο την ποιότητα και την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για τον “μέλλον” μας..τα παιδιά μας…

παρουσιάζει λύσεις των κορυφαίων οίκων Topstar, bm2000, Pinio καθώς και έπιπλα Ελληνικής κατασκευής GO KIDS.

Παιδικά δωμάτια , παιδικά κρεβάτια , παιδικά γραφεία και παιδικές καρέκλες γραφείου με αισθητική , ποιότητα, οικολογικά υλικά και υψηλές υπηρησίες