Η εταιρεία GREEN OFFICE “KRIMITZAS” επιδιώκοντας μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους φίλους-πελάτες της, έχει όραμα να προσφέρει συνεχώς υψηλής ποιότητας προϊόντα και ευέλικτες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Green Office Κριμιτζάς από το 1992 ποιότητα και εμπιστοσύνη

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, με την σειρά SOLUTIONS, πάντα στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαικών οίκων. Έπιπλα γραφείου, Καθίσματα, Καναπέδες, Ρεσεψιόν, Call centers, Διαχωριστικά και Διαμόρφωση χώρων.

flag_greek

Αντιπροσωπεύουμε και παρέχουμε στην ελληνική αγορά, τα κορυφαία brandnames και τους πιο διακεκριμένους ευρωπαικούς οίκους. ACTIU, BISLEY, BOS1964, BOSS DESIGN, WAGNER, VILAGRASA, SISPLAMO, TOPSTAR κ.α. και στα παιδικά έπιπλα bm2000 & Pinio.

Επισκεπτόμαστε τις σπουδαιότερες εκθέσεις του κλάδου, παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο γραφείου, επιλέγουμε προϊόντα με ιδιαίτερο design, υψηλή αισθητική και προδιαγραφές, σύγχρονους μηχανισμούς.

Προϊόντα που κατασκευάζονται στο μοναδικό ACTIU Τεχνολογικό Πάρκο! Ένα μοναδικά πρωτοποριακό εργοστάσιο με παγκόσμιες διακρίσεις…

Εσείς φαντάζεστε ένα καλύτερο περιβάλλον για την κατασκευή των επίπλων σας?

Architecture and Sustainability: Actiu Technological Park

Η φιλοσοφία για λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον είναι ανάγκη της εποχής και την υπηρετούμε πιστά. Επιλέγουμε προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά και πλήρως ανακυκλώσιμα δημιουργώντας την σειρά Solutions. Προωθούμε ευρωπαϊκούς οίκους πρωτοπόρους για την eco-friendly φιλοσοφία τους. Το 2010 γίναμε μέλος του Green Organisation.

Η δημιουργία προγράμματος απόσυρσης παλαιών επίπλων για την καλύτερη ανακύκλωση αυτών και την παροχή προνομίων για την αγορά νέων ειναι ακόμα ενα επίτευμα το οποίο στηρίζουμε. Επιπλέον στη καθημερινή λειτουργία τηρούνται οι διαδικασίες ανακύκλωσης σε συνεργασία με τον τοπικές αρχές.

Έτσι, ο υποψήφιος πελάτης έχει στην διάθεσή του αμέτρητες λύσεις για να διαμορφώσει το χώρο του ακολουθώντας τις επιταγές του σύγχρονου design: με Ποιότητα, Λειτουργικότητα, Αισθητική, Σεβασμό στο περιβάλλον και κυρίως σύμφωνα με την δική του Προσωπικότητα. Ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων βρίσκονται από την αρχή κοντά του για να βοηθήσουν στην επιλογή του με γνώση, άποψη και κυρίως με αγάπη για αυτό που κάνουν.

Από τον σχεδιασμό του χώρου και την επιλογή των προϊόντων, μέχρι την άψογη συναρμολόγηση και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, οι άνθρωποι της GREEN OFFICE στέκονται δίπλα σας, με χαμόγελο, ενδιαφέρον και σεβασμό στις ανάγκες σας. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα έργο, η ικανοποίηση του πελάτη είναι η πιο μεγάλη ανταμοιβή αλλά και η πιο ηχηρή διαφήμιση.

Συνεπείς στην φιλοσοφία μας θα συνεχίσουμε να υπογράφουμε χώρους που θα γίνονται πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

GO! Kids

Η Green Office Kids με στόχο την ποιότητα και την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για τον “μέλλον” μας..τα παιδιά μας…

παρουσιάζει λύσεις των κορυφαίων οίκων Topstar, bm2000, Pinio καθώς και έπιπλα Ελληνικής κατασκευής GO KIDS.

Παιδικά δωμάτια , παιδικά κρεβάτια , παιδικά γραφεία και παιδικές καρέκλες γραφείου με αισθητική , ποιότητα, οικολογικά υλικά και υψηλές υπηρησίες